Garsoniere  
 
Apartamente  
 
Case/Vile  
 
Spatii comerciale  
 
Birouri  
 
Terenuri  
 
   
Garsoniere  
 
Apartamente  
 
Case/Vile  
 
Spatii comerciale  
 
Birouri  
 
   
 
Tel: 021 212.12.65  
 
Fax: 021 212.12.63  
 
Mob: 0726.71.95.49  
 
 
 
 
 
S.C. UNGUREANU IMOB GROUP S.R.L. si-a inceput activitatea in luna mai 2004 propunandu-si sa abordeze intreg domeniul de indermedieri in tranzactii imobiliare:

Vanzari - cumparari de imobile (terenuri, apartamente, case, vile, spatii comerciale, spatii de birouri, de productie sau depozitare);
Inchirieri de imobile (pentru locuit, pentru activitati economice, comerciale sau spatii de productie).

Suntem pregatiti sa preluam ofertele dumneavoastra care pot proveni din orice zona a municipiului Bucuresti sau a judetului Ilfov, oferte ce le puteti transmite prin internet, folosind modelele existente in pagina noastra de web. Toate aceste oferte vor fi promovate rapid prin mijloace eficiente de specialitate (presa, oferte directionate, reteaua internet) astfel incat ele sa ajunga in cel mai scurt timp in atentia celor interesati (persoane fizice, companii, banci, corpul diplomatic, diverse firme, etc.)

Pentru a economisi la maxim timpul clientilor nostrii, pe langa baza de date computerizata, folosim aparatura digitala performanta, video si foto, autoturisme, mijloace de comunicare ce ne permit sa actionam cu rapiditate si sa oferim celor interesati servicii de calitate cat mai buna.

Dispunem de atestare oficiala pentru profesia de agent imobiliar, experienta in domeniu si suntem pregatiti sa rezolvam orice solicitare a dumevoastra.

Va putem recomanda specialisti seriosi in constructii si amenajari interioare care va pot prezenta, la cerere, lucrari de referinta executate de ei.


CONDITII
Pe langa consultanta gratuita, clientii nostri beneficiaza de comisioane reduse, negociabile.
Garantam valabilitatea tranzactiilor si acordam sprijin pentru pregatirea in regim de urgenta a actelor necesare la incheierea tranzactiilor (cadastru, incheiere de intabulare, extras de carte funciara) prin experti cadastrali si notari cu mare experienta.
 
 
 
       
       
       
Apartamente Apartamente Prima pagina
Va putem recomanda specialisti seriosi in
constructii si amenajari interioare care va
pot prezenta, la cerere, lucrari de referinta
executate de ei. Contactati-ne!
Case/Vile Case/Vile Despre noi
Spatii comerciale Spatii comerciale Servicii
Birouri Birouri Contact
Terenuri    
   
     
     
    Ungureanu Imobiliare Group
  Toate drepturile rezervate.